Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Fotoreportaža: Kako izgleda oblačni petak na Kupresu

IspisE-mail

KIŠA, SNIJEG, MAGLA I RADNI DAN
Ovog je petka nekoliko kaštelanskih boardera spakiralo svoju opremu i uputilo se put Kupresa i Čajuše kako bi u vrijeme radnog dana, kada su gužve na ovom popularnom skijalištu daleko manje, uživali u velikim količinama adrenalina. Taj užitak željeli su, kroz fotografije podijeliti i s nama, ali su ih u tome spriječili vremenski uvjeti pa nam je ostala tek priča o „buđenju“ skijališta i oblacima i magli na nebu.

Kako su nam kazali, u jutarnjim satima skijaši su se na Čajuši mogli izbrojati na prste dvije ruke, a optimistično nisu djelovale niti kapi kiše koje su se svako malo pojavljivale. No, probijanjem ponekog sunčevog tračka i skijaša je bilo sve više, a kišu je nešto kasnije zamijenio blagi snijeg. Magla koja se vidjela na stazama nije bila obećavajuća, a s velikom količinom vlage bila je i glavni krivac što fotoaparat nije bio u upotrebi na stazama.

Naši su boarderi ipak uživali, jer za njih je pomalo raskvašena podloga bila odlična, tek nešto lošije su prošli skijaši, a uživali su i brojni mali sanjkaši u blizini. Petak je prošao u ugodnom druženju i za veći broj umirovljenika, koji su na Kupres došli organizirano, te su vrijeme osim na snijegu, kratili i u „Ognjištima“, uz vrući čaj i zajedničku pjesmu.

 

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji